više o nama

istorijat

Apoteka „Tivat“ je osnovana 1995. godine u sastavu preduzeća Poen d.o.o. u Tivtu.

Osnivači su diplomirani farmaceuti, a takođe i bračni par, Vladan i Sanja Blagojević.

Apoteka se nalazi u ulici 21. novembar 15 u Tivtu.

Na proleće 2008 godine, Poen d.o.o. otvara i svoju Veledrogeriju sa sjedištem u Podgorici.

U sastavu preduzeća Poen d.o.o. Tivat, otvorena je i naša druga apoteka, Apoteka „Magnolija“ u julu 2014. godine.

apoteka tivat

PZU Apoteka „Tivat“

Apoteka „Tivat“ je osnovana 1995. godine sa lokacijom u ulici 21. novembra br. 15 u Tivtu.

Na prostoru od 80 m2 u vrlo prijatnoj atmosferi i modernom ambijentu, pacijentima i korisnicima je na raspolaganju ljubazan i visoko stručan kadar, koji je spreman u svakom momentu dati odgovor na sve terapijske zahtjeve i pružiti savjete za ispravno korišćenje medikamenata i drugih preparata.

Naš stručni tim ulaže ogroman trud da ispuni sve zahtjeve pacijenata i ostalih korisnika i na taj način opravda povjerenje koje nam je ukazano s njihove strane, što predstavlja našu najveću nagradu za konstantno ulaganje u kvalitet. U našoj slici profesionalizma, prije svega, ističu se: poštovanje, znanje, entuzijazam, produktivnost, ljubaznost, efikasnost i naravno lojalnost, pa se takva atmosfera može i osjetiti prilikom dolaska u našu apoteku, što pacijentima stvara osjećaj prijatnosti i povjerenja.

Našu apoteku odlikuje spoj tradicionalnog i modernog apotekarstava, pa samim tim, kod nas možete pronaći sve što vam je potrebno za zdrav način života.

Odlična snabdjevenost, bogato iskustvo, znanje i stučnost, čine nas prepoznatljivim na tržištu.

U okviru apoteke, nalazi se dobro snabdjevena labaratorija, koja postoji još od osnivanja apoteke. U njoj se spravljaju magistralni i galenski preparati.

Apoteka je snabdjevena sa širokim asorimanom ljekova i pomoćnih ljekovitih sredstava, medicinskom i dekorativnom kozmetikom, programom anatomske obuće, velikim izborom parfema i sa još mnogo toga.

Pošto je naš cilj, da prije svega, ponudimo stručne savjete našim pacijentima i ostalim korisnicima, kao i da ih informišemo o preventivnom načinu očuvanja zdravlja, uspostavili smo veoma uspješnu saradnju i komunikaciju sa brojnim drugim Apotekama, Ordinacijama i Ljekarima specijalizovanim za razne bolesti.

A kako bi obezbjedili širok asortiman, za potrebe svih uzrasta, imamo odličnu saradnju sa svim veledrogerijama u Crnoj Gori.

apoteka magnolija

Apoteka Magnolija Tivat

PZU Apoteka ‘Magnolija’

U sastavu preduzeća Poen d.o.o. Tivat je naša druga apoteka – Apoteka „Magnolija“.

Apoteka se nalazi u srcu grada Tivta.

U vrlo prijatnoj atmosferi i modernom ambijentu, pacijentima i korisnicima je na raspolaganju vrlo ljubazan i visoko stručan kadar, koji je spreman u svakom momentu dati odgovor na sve terapijske zahtjeve i pružiti savjete za ispravno korišćenje medikamenata i drugih preparata.

Naš stručni tim ulađe ogroman trud da ispuni sve zahtjeve pacijenata i ostalih korisnika i na taj način opravda povjerenje koje nam je ukazano s njihove strane, što predstavlja našu najveću nagradu za konstantno ulaganje u kvalitet.

U našoj slici profesionalizma, prije svega, ističu se: poštovanje, znanje, entuzijazam, produktivnost, ljubaznost, efikasnost i naravno lojalnost, pa se takva atmosfera može i osjetiti prilikom dolaska u našu Apoteku, što pacijentima stvara osjećaj prijatnosti i povjerenja.

Našu Apoteku odlikuje spoj tradicionalnog i modernog apotekarstava, pa samim tim, kod nas možete pronaći sve što vam je potrebno za zdrav način života. Odlična snabdjevenost, bogato iskustvo, znanje i stučnost, čine nas prepoznatljivim na tržištu.

U okviru Apoteke, nalazi se dobro snabdjevena labaratorija, koja postoji još od osnivanja apoteke. U njoj se spravljaju magistralni i galenski preparati (ljekovi po receptu ljekara, rastvori, masti, kreme…).

Apoteka je snabdjevena sa širokim asorimanom ljekova i pomoćnih ljekovitih sredstava, medicinskom i dekorativnom kozmetikom (Uriage, Vichy, Bioderma, La Roche Posay, Avene, Eucerin, Skin Code, Darphin, E.Arden…), programom anatomske obuće, velikim izborom parfema i sa još mnogo toga.

Poseban dio apoteke je posvećen najmlađima, gdje možete naći veliki asortiman dječijeg programa, od hrane i pelena, preko dječije kozmetike (Mustela, Avene, Chicco, Sebamed…), pa do kolica za bebe (Peg Perego, Chicco, Stokke, Lorelli…), hranilica, ogradica. Korisnicima smo obezbjedili kataloge za cijeli dječiji program.

Pošto je naš cilj, da prije svega, ponudimo stručne savjete našim pacijentima i ostalim korisnicima, kao i da ih informišemo o preventivnom načinu očuvanja zdravlja, uspostavili smo veoma uspješnu saradnju i komunikaciju sa brojnim drugim Apotekama, Ordinacijama i Ljekarima specijalizovanim za razne bolesti.

A kako bi obezbjedili širok asortiman, za potrebe svih uzrasta, imamo odličnu saradnju sa svim veledrogerijama u Crnoj Gori.

Naše svakodnevne aktivnosi i aktuelne promocije jednostavno pratite na instagram profilu Apoteke Magnolija

veledrogerija poen d.o.o.

Veledrogerija Poen d.o.o.

Veledrogerija Poen d.o.o. kao što je i spomenuto, počela je sa radom 2008 godine.

Nalazimo se na adresi:

Kozaračka 30, 81000 Podgorica, tel: 020 658 253

Od početka se trudima da na naše tržište dovedemo najprestižnije brendove po kojima smo i postali prepoznatljivi širom Crne Gore.

Imamo odličnu saradnju sa svim apotekama tako na naše proizvode možete naći veoma lako bez obzira gdje se u Crnoj Gori nalazili.

Kao ekskluzivni distributer i uvoznik ponosni smo na naše brendove koje godinama promovišemo, poput Jamieson suplemenata, On Call Plus sistema za kontrolu dijabetesa, EVA proizvoda za intimno zdravlje žena i mnogih drugih.

Zapratite nas na druptvenim mrežama kako bi bili u toku sa aktuelnim promocijama.

naša misija

Kontinuiranom edukacijom, unapređenjem sistema kvaliteta kao i proširenjem zastupničkog programa klijentima kao i krajnjim korisnicima pružiti samo vrhunski kvalitet usluge i proizvoda.

Naša misija se ogleda u tome da Apoteku vidimo kao mjesto gdje pacijenti i korisnici neće dobiti samo lijek, nego će moći s punim povjerenjem zatražiti savjete, a mi ćemo naše znanje, iskustvo i trud podrediti njihovim potrebama.

Time smo se rukovodili i 1995. godine kada smo otvorili prvu apoteku u sklopu naše firme – Apoteku ‘TIVAT’.

Sudeći po vjernosti velikog broja istih, u tome smo uspjeli!

Vođeni takvim iskustvom, u julu 2014. otvorili smo još jednu apoteku u Tivtu, Apoteku ‘MAGNOLIJA’.

naša vizija

Naša vizija se zasniva na ideji da kroz budući razvoj, u smislu unapređivanja usluga ka korisnicima, konstantnim širenjem asortimana, motivacijom zaposlenih kao i njihovom edukacijom, u prijatnom ambijentu naših apoteka, obezbjedimo kvalitetan i zdrav život stanovništva.

društvena odgovornost

BRIGA O PACIJENTIMA – Naša moralna odgovornost je, da u smislu očuvanja zdravlja, učvrstimo simbiozu sa pacijentima kroz poštovanje njihove ličnosti, kroz davanje nepristrasnih preporuka o liječenju i održavanju zdravlja, kao i prevenciji bolesti, kroz brojne aktivnosti koje se svakodnevno sprovode u apoteci.

BRIGA O ZAPOSLENIMA – Briga o zaposlenima je veoma važan aspekt našeg društveno odgovornog poslovanja. Motivacija zaposlenih, njihovo zadovoljstvo, zaštita na radu, zdravstvena zaštita kao i usavršavanje kroz adekvatnu edukaciju, predstavlja kako lični,tako i kompanijski napredak.

ZAŠTITA ŽIVOTNE SREDINE – Svjesni važnosti očuvanja i zaštite životne sredine, naše Apoteke odlikuje visoka društvena odgovornost, pa smo samim tim veoma uključeni u aktivne procese.

ODNOSI SA DRUŠTVENOM ZAJEDNICOM – Naše Apoteke su otvorene za nove poduhvate, promjene i usavršavanja. Poseban akcenat dajemo na neprestanom usavršavanju stručnog kadra, u nadi da ćemo tako privući novi zainteresovani stručni kadar i s njima nesebično podijeliti naša iskustva i znanja.

Chinese (Simplified)EnglishFrenchGermanItalianRussianSerbianSpanish